Primul om al administraţiei judeţene a văzut cu proprii ochi dezastrul din teren

Marți, 09 august 2016, președintele Dan Manu a efectuat luat la pas mai multe locații din Pitești, locaţii ce aparțin Consiliului Județean Argeș.

Astfel, şeful administraţiei judeţene a vizitat sediul fostului cinematograf Lumina, locație înCJ 2 care au fost făcute mai multe lucrări de amenajare și modernizare, însă investiția nu a fost finalizată, fosta sală de cinema necesitând lucrări majore, atât la interior, cât și la exteriorul clădirii.

Președintele Consiliului Județean Argeș a mers apoi la Spitalul Județean de Urgență Pitești, unde se dorește extinderea clădirii spitalului, prin modernizarea și extinderea spațiilor destinate ambulatoriului de specialitate.

Un alt obiectiv vizitat a fost Grădina de Vară. Aflată în centrul orașului Pitești, locația se află într-o avansată stare de degradare. Profund dezamăgit de ceea ce a găsit, președintele Dan Manu a dispus măsuri de igienizare a zonei, dorind ca pe viitor să redea acestei clădiri destinația pe care a avut-o inițial,  aceea de Grădină de Vară, un loc în care instituțiile de cultură argeșene să pună în scenă spectacole și festivaluri.

Președintele Dan Manu a participat, de asemenea, și la o repetiție a orchestrei „DoinaCJ 7 Argeșului” a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Argeș, instituție de cultură finanțată de Consiliul Județean Argeș, exprimându-și dorința ca această orchestră să devină un simbol al culturii și tradiției argeșene, apreciat la nivel național și internațional, un adevărat etalon pentru folclorul argeșean și muscelean.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.