În Săptămâna Mare, săptămâna Patimilor Mântuitorului, Ion Mînzînă atacă actuala guvernare spunând că pandemia a fost scăpată de sub control fapt ce a dus la o serie de acțiuni ce se răsfrâng asupra nivelului de trai al românului de rând.

„Suntem în Săptămâna Patimilor, o săptămână specială pentru toți creștinii ortodocși.

Dar parcă România traversează, din păcate, luni întregi de patimi din cauza celor de la guvernare: pandemia ne-a dat viețile peste cap, iar guvernanții au scăpat-o de sub control, s-au înghețat pensii, salarii, alocații, sistemul de sănătate și cel educațional sunt în suferință, iar banii europeni mult-promiși se lasă încă așteptați din cauza nepriceperii în a scrie un Plan Național de Reziliență și Redresare coerent și în acord cu cerințele UE.

Speranța noastră este că guvernanții se vor trezi cât mai repede, că se vor apuca serios de lucru și vor face ceea ce trebuie. Poate această săptămână îi va lumina, poate Cuvântul le va arăta Calea.

Să ne bucurăm, atât cât putem, de aceste sărbători care nu sunt despre cât de mult mâncăm sau petrecem, ci despre cât de mult ne apropiem unii de alții, cât de mult învățăm din greșelile trecutului și cât de mult încercăm să fim în fiecare zi mai buni, mai toleranți, mai aproape de Dumnezeu și de Lumină! ”, este mesajul transmis de liderul social – democraților argeșeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.