Vineri, 23 iunie a.c., președintele C.J. Argeș, Dan Manu, și vicepreședintele Ion Mînzînă au verificat stadiul lucrărilor premergătoare desfășurării Campionatului Mondial de Kaiac Canoe pentru Juniori, la Complexul Naţional Sportiv Bascov – Budeasa.

Astfel, împreună cu primarii comunelor Bascov și Budeasa, Gheorghe Stancu și Nicolae Rachieru, cu reprezentantul Poliției Rutiere și cu managerul Regiei de Drumuri Județene Argeș, au fost trecute în revistă lucrările la căile de acces la baza nautică, starea drumurilor, marcajele, precum și gradul de vizibilitate la trecerea la nivel cu calea ferată din zonă.

În această perioadă, drumul care face legătura dintre DN 7C Piteşti – Curtea de Argeş de Complexul Naţional Sportiv Bascov – Budeasa a fost asfaltat și lărgit, iar în zona porților de acces la pistele bazei nautice a fost amenajată o parcare, astfel încât traficul în zonă să nu fie blocat.

În perioada 27 – 30 iulie, Complexul Naţional Sportiv Bascov-Budeasa va reuni în competiția de nivel mondial de kaiac canoe peste 1600 de sportivi, din 93 de țări, la acest eveniment Consiliul Județean Argeș fiind partener.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.