Urmare aplicării prevederilor Legii nr. 1/2017 privind eliminarea unor taxe și tarife, care intră în vigoare la data de 1 februarie 2017, Instituția Prefectului-Județul Argeș și Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (S.P.C.R.P.C.I.V.) estimează o afluență de solicitări privind înmatricularea definitivă a autovehiculelor.

            Pentru înmatricularea definitivă a autovehiculelor achiziționate și înmatriculate provizoriu și, pentru a evita aglomerația de la ghișee, cei interesați pot să se prezinte, începând cu data de 1 februarie a.c., la sediul  S.P.C.R.P.C.I.V. din Pitești, Bulevardul Republicii, Bl. E3C, parter, în aceeași zi calendaristică în care au solicitat înmatricularea provizorie.

            Tot de la 01 februarie 2017, pentru a deservi cu celeritate cererile din partea cetățenilor, în cadrul S.P.C.R.P.C.I.V., numărul ghișeelor pentru înmatriculări definitive va fi suplimentat cu unul, iar programul de lucru se va prelungi cu o oră.

            Reamintim că taxele pentru certificatul de înmatriculare (37 lei), pentru autorizația provizorie (13 lei) și pentru permisul de conducere (68 lei) pot fi achitate și la ghișeele trezoreriei din cadrul sediilor A.N.A.F, pentru a micșora timpul de așteptare la sediul S.P.C.R.P.C.I.V.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.