În această perioadă se află în pregătire documentaţiile de atribuire pentru demararea/lansarea mai multor proceduri de achiziţie privind implementarea unor proiecte de infrastructură. În listă fiind şi:

„Drum expres Craiova – Piteşti (121 km) – lansarea procedurii de achiziţie publică este estimată pentru iunie 2017.

 Autostrada Sibiu – Piteşti – Secţiunea 1 – Sibiu – Boiţa (14,1 km) – lansarea procedurii de achiziţie publică este estimată pentru iunie – iulie 2017.

Autostrada Sibiu – Piteşti – Secţiunea 5 – Curtea de Argeş – Piteşti (30,3 km) – lansarea procedurii de achiziţie publică este estimată pentru iunie – iulie 2017.

De subliniat că, pe această temă, premierul i-a solicitat şefului ANAP, Bogdan Puşcaş, să constituie un task force dedicat proiectelor de infrastructură incluse în Masterplan-ul de Transport, astfel încât, în colaborare cu Ministerul Transporturilor, termenele pentru finalizarea documentațiilor de licitație să fie cât mai scurte.

Este foarte clar că nu avem timp de pierdut. Trebuie să urgentăm finalizarea documentațiilor, procesul de licitație și implementarea proiectelor de infrastructură. Țin foarte mult la respectarea criteriilor de transparență, de eficiență și corectitudine în folosirea banului public, iar scurtarea termenelor nu înseamnă să facem rabat de la aceste principii.”, a subliniat șeful Executivului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.