Pentru că n-a făcut nimic! Deputatul Gheorghe Marin recompensat de PSD cu un loc pentru Senat

Deşi stabiliseră că se întâlnesc în zi de luni, 03 octombrie a.c, social – democraţii argeşeni şi-au ţinutgheorghe-marin şedinţa Biroului Executiv miercuri, 05 octombrie a.c, la Muzeul Judeţean.

După îndelungi discuţii şi-o aprigă luptă pentru un loc fruntaş, pesediştii şi-au stabilit candidaţii la parlamentare, actualul deputat Gheorghe Marin fiind „recompensat”, pentru întreaga sa activitate de a face „nimic” pentru Colegiul Câmpulung, cu un binemeritat loc doi la Senat.

Totodată, „imaginea Argeşului” la nivel de Parlament, Simona Bucura – Oprescu a fost la un pas de a fi transferată pe „neeligibile”, însă cu sprijinul primarului oraşului Mioveni, Ion Georgescu, a apucat un loc trei pe lista de deputaţi. De fapt, semnificativi sunt primii trei pe lista pentru Camera Deputaţilor şi primii doi pe lista pentru Senatul României. În rest fiind vorba de „umpluturi” mai mult sau mai puţin cunoscute-n teritoriu.

Lista PSD pentru Camera Deputaţilor:ziua-comunei-bughea-de-jos-32

 1. Radu Vasilică, deputat
 2. Mircea Drăghici, deputat
 3. Simona Bucura – Oprescu, deputat
 4. Nicolae Georgescu, consilier judeţean
 5. Nicolae Velcea, consilier judeţean
 6. Cătălin Rădulescu, deputat
 7. Dani Stancu, consilier judeţean
 8. Marius Pârvu, consilier judeţeangheorghe-marin-si-ion-iliescu
 9. Dorin Mărăşoiu

Primii trei pe lista PSD pentru Senat:

 1. Şerban Valeca – senator
 2. Gheorghe Marin – deputat
 3. Gheorghe Stancu – primar

 

1 COMENTARIU

 1. PSD-ului nu-I pasa de zona Muscel . Vesnicul, inegalabilul Gheorghe Marin este iar pe liste cu sanse de de a fi parlamentar desi in atatea mandate nu a facut absolulut nimic pentru zona aceasta. Doar prezente tacute la depuneri de coroane. Oare nu avem un alt candidat sa se bata pentru noi ? Nu o sa mai votez PSD -ul chiar daca sunt membru al acestui partid,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.