Nopțile muzicale de la Florica

Centrul de Cultură „Brătianu” organizează în data de 15 iunie 2016, orele 18.00, cea de-a vila floricadoua ediție a evenimentului Nopțile muzicale de la Florica. Evenimentul constă într-un un concert  pregătit și susținut de elevi ai Liceului de Artă „Dinu Lipatti” din Pitești.

          „Evenimentul se va desfășura pe terasa Vilei Florica, un loc preferat de membrii familiei Brătianu. Cultura a făcut mereu parte din viața acestei familii, au încurajat tot ceea ce avea legătură cu viața culturală a României, ei înșiși fiind prezenți de fiecare dată la concerte, balet, operă sau expoziții de orice fel. Corespondența familiei Brătianu arată importanța culturii în viața fiecărui membru al „Dinastiei de Argeș”, căci chiar Ion și Pia Brătianu recomandau copiilor lor o participare cât mai mare la evenimentele culturale din țară și din străinătate.

          Încercăm astfel, să promovăm tinerii de astăzi și să le susținem parcursul profesional, punându-le la dispoziție un spațiu în care să fie priviți și admirați pentru munca pe care o depun.”,  este precizarea făcută de Mihaela Costache, din calitatea de manager interimar al Centrului de Cultură „Brătianu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.