Președintele partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, a fost vineri alături de colegii din Argeș, unde a susținut și o conferință de presă, împreună cu deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte al partidului și Emanuel Soare, președintele Forța Dreptei Argeș.
Iată principalele declarații ale președintelui Ludovic Orban:
“-În doi ani, Guvernul PSD-PNL a îngropat economia. România continuă să fie campioana Europei la inflație. De când s-a format această coaliție, salariul real a scăzut. Sunt doi ani de la scăderea continuă a puterii de cumpărare a românilor.
-Investițiile străine în economie s-au prăbușit.
-PSD face ce știe de 30 de ani, să mintă și să fure! Dar de data asta sunt acompaniați de menestreii din PNL.
-Birocrația și cheltuileile publice neesențiale au crescut enorm. Guvernul actual riscă să bage România în incapacitate de plată.
-Situația spitalelor este din ce în ce mai critică. Sunt deja directori de spital care spun că, dacă nu li se alocă fonduri, nu mai pot funcționa.
-Sunt partizanul coagulării unui pol de dreapta, a partidelor de centru-dreapta serioase. Suntem în discuții cu USR și PMP. Obiectivul nostru este să realizăm acest proiect cel puțin pentru alegerile parlamentare și prezidențiale. Ne dorim această coagulare, să dăm din nou încredere și speranță acelei părți a societății care nu mai acceptă modul habarnist în care se guvernează.
-Pe baza unor cercetări sociologice, vom desemna candidatul la prezidențiale din partea polului de dreapta.
-Deficitul guvernamental este catastrofal, cheltuielile au fost fără număr.
-N-ai dreptul să mă obligi pe mine să plătesc comision la bancă, să-mi iei banii! Au dat înapoi (cu limitarea plăților cash) pentru că era o măsură incorectă și abuzivă.
-Nu dau două cepe degerate pe domnul acela pe care oricum nu-l bagă în seamă nici colegii lui. Problema lui Rareș Bogdan e că nu prea mai are loc pe lista de europarlamentare.
-Cum să stau de vorbă cu unii care îl scutură de scame pe Ciolacu? Dacă vor să facă ceva, primul pas e să rupă coaliția și să-l trimită acasă pe Ciolacu. Dacă PNL nu mai vrea să-i lustruiască ghetele lui Ciolacu, poate să rupă coaliția. În rest, toată circoteca este doar praf în ochii opiniei publice, când ei, de fapt, distrug România de mână”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.