Liderul PSD despre negocierile cu ALDE „Le fac eu, iar restul colegilor pot vorbi la o bere, la o cafea!”

În încercarea de a avea un scor cât mai bun alegeri, la nivel naţional,serban valeca politicienii fac tot felul de calcule şi stabilesc alianţe „pre” ori „post” electorale. PSD-ul încearcă să-şi mai recapete puterile prin alipirea cu UNPR şi ALDE, partide care însă stau cu ochii şi pe alte posibile. Alianţe.
Preşedintele PSD Argeş, Şerban Valeca a declarat la finele săptămânii trecute că el e singurul social democrat argeşean care va stabili ce şi cum. Ba chiar a ţinut să sublinieze că orice discuţie purtată pe acest subiect de vreun membru PSD este doar o simplă discuţie la „o bere” sau la „o cafea”.
„Negocierile cu ALDE le fac eu, iar restul colegilor pot vorbi la o bere sau la o cafea. N-am semnat, încă, un protocol. Singura discuţie care am avut-o a fost una de principiu, pe Argeş susţinând o alianţă postelectorală. Colegii, primarii şi candidaţii din localităţile argeşene nu doresc alianţe preelectorale, ci postelectorale, pentru că s-a văzut cum USL a distrus. După ce a votat omul vezi şi cu ce putere vine cineva în alianţă.”, a menţionat liderul PSD Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.