Un jandarm argeșean a fost desemnat campion național la judo, în cadrul Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne. Acesta se desfășoară în perioada 05-08 martie, la Călimănești și reunește sportivi din toate armele Ministerului Afacerilor Interne.

“Jandarmeria Argeș a avut patru reprezentanți din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil, trei dintre aceștia reușind să ocupe primele locuri la categoriile la care au participat.

Astfel, plutonierul Marinescu Daniel a reușit să devină campion național la categoria -100kg, -35 ani, obținând medalia de aur.

Plutonierul adjutant șef Hafner Romeo a obținut locul II la categoria +100kg, +35 ani OPEN, iar locotenentul Petre Marius s-a clasat pe locul III la categoria +100kg, -35 ani. Chiar dacă nu a reușit să urce pe podium în acest an, plutonierul Șugubete Mădălin s-a clasat pe locul 5 din 8 participanți, fiind la un pas de podium.

Cei patru jandarmi argeșeni au făcut parte din lotul Jandarmeriei Române, contribuind, prin cele trei medalii obținute, la poziționarea acesteia pe locul II în cadrul clasamentului general pe echipe.

Jandarmeria Argeș îi felicită pe cei patru sportivi și le mulțumește că au urcat numele Jandarmeriei Argeș pe podiumul învingătorilor.”, a anunţat IJJ Argeş. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.