Biroul Politic Județean al PNL Argeș a decis duminică, 5 martie a.c., cu majoritate de voturi, excluderea din partid a doi membri, respectiv: viceprimarul municipiului Pitești Gelu Tofan și consilierul local Ana Stan.

”Au fost prezenți 28 de membri ai BPJ.  În cazul lui Gelu Tofan, decizia a fost luată cu 27 de voturi pentru excludere, 1 vot ,,împotrivă”. În privința Anei Stan, 27 de membri au votat pentru excludere, 1 vot împotrivă. Au fost prezenți 28 de membri ai PNL.

Decizia de astăzi este una de validare a hotărârii   organizației PNL Pitești, care a prezentat toate argumentele care au stat la baza acestei hotărâri luate după luni întregi de analiza.

Nu dorim în niciun fel să afectăm parcursul politic al celor doi alături de PSD, partidul cu care au colaborat activ pe toate planurile în ultimul an și astfel își pot exercita în mod oficial parteneriatul evident cu acest partid.

PNL Argeș înseamnă o echipă unită, cu o agendă unitară care merge mai departe, indiferent de obstacole! Ne susținem proiectele cu încredere ca ele vor face bine comunității.”, a comunicat PNL Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.