A fost destructurată o altă reţea ce exploata sexual minore

Joi, 19 mai, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Piteşti şi mascatiprocurorii DIICOT, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, au efectuat 3 percheziţii domiciliare la 2 bărbaţi, bănuiţi de trafic de persoane şi trafic de minori. În urma acţiunii 29 de persoane au fost conduse la audieri.

            „La data de 19 mai a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti au efectuat 3 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Piteşti.

Percheziţiile au vizat probarea activităţii infracţionale a 2 persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori.

 Din cercetări a reieşit că, de la începutul anului 2016 şi până în prezent, cei în cauză ar fi racolat 3 persoane, dintre care una minoră, pe care le-ar fi adăpostit şi exploatat sexual, obligându-le să se prostitueze într-un apartament din municipiul Piteşti.

 Din activitatea infracţională, cei 2 ar fi obţinut aproximativ 30.000 de lei.

 În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 11 telefoane mobile şi 1.000 de lei.

 De asemenea, în locuinţele celor în cauză, au fost găsite 3 victime ale traficului de persoane, printre care şi o minoră.

 29 de persoane vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T – S.T. Piteşti, pentru audieri.

 Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.