Președintele Forța Dreptei Argeș, Emanuel Soare, alături de colegi din organizația Municipiului Pitești, au fost, miercuri, în mijlocul piteștenilor, cu scopul de a discuta despre problemele cu care aceștia se confruntă la sfârșitul acestui an foarte dificil, dar și pentru a le ura un călduros: ”La mulți ani!”, pentru anul ce va veni.

Acțiunea s-a dorit a fi și un mod de a le face cunoscută piteștenilor viziunea politică a partidului Forța Dreptei și de a le transmite încredere că există soluții reale la criza actuală pe care o parcurgem.

Discuțiile au fost directe, sincere, piteștenii manifestând interes, curiozitate și deschidere față de acțiunea politicienilor Forța Dreptei, apreciind faptul că majoritatea dintre aceștia sunt implicați pentru prima dată într-un proiect politic. Totodată, cetățenii s-au arătat preocupați de situația economică actuală și, uneori, revoltați din cauza lipsei de soluții ale actualei guvernări.

Astfel de acțiuni ale Partidului Forța Dreptei Argeș se desfășoară în tot județul și au ca scop redarea încrederii argeșenilor în schimbare, într-un viitor mai bun și într-un partid care s-a înființat din dorința de a arăta tuturor că principiile și valorile nu sunt negociabile și că merită să depui orice efort pentru binele celor din jur.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.