Sâmbătă, 18 februarie a.c., între orele 17.00  –  19.00,  PSD Argeş va organiza un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu, în Piaţa Vasile Milea din Piteşti.

„Este un miting autorizat, dedicat tuturor argeşenilor, nu numai pentru membrii şi simpatizanţii PSD, ci pentru toţi cei care vor să se respecte programul de guvernare. Mesajul nostru este de STABILITATE, SOLIDARITATE şi UNITATE. În continuare, sperăm că putem trăi împreuna, în ţara noastră. România este a tuturor românilor şi nu trebuie divizată de dispute politice şi diferenţe de opinie. Milioanele de voturi primite în 11 decembrie ne obligă să aplicăm proiectul de guvernare.

Vă aşteptăm alături de noi, în Piaţa Milea, sâmbătă, ora 17.00.”, este precizarea făcută de conducerea social – democraţilor argeşeni.

6 COMENTARII

  1. Puneti dracu mana pe treaba ca ne rupem masinile pe drumurile din arges, peste tot gropi si lucrari lasate vraiste, mizerie , deseuri toxice la C-lung, garaje grotesti, parcuri urate, locuri de joaca infecte, urbanism de Ev Mediu…C-lungul a incheiat pe minus mult in 2016, in anul asta cat va fi ? Curtea de Conturi v-a gasit cu cheltuielile in neregula ….huuuoo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.