După protestul cu oile din oraşul regal, vineri, 09 iunie 2017, președintele Partidului Forța Națională Argeș Andrei Mihai şi europarlamentarul Laurențiu Rebega, membru al Comisiei pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală în Parlamentul European, au avut o întâlnire la Primăria Curtea de Argeș cu o delegație a primăriei condusă de primarul Constantin Panţurescu.

„Scopul întâlnirii a fost de a identifica soluții concrete pentru sprijinirea crescătorilor de ovine din zona Curtea de Argeș în contextul protestului unuia dintre cei mai mari proprietari de ovine din județul Argeș, Dan Petrescu, nemulțumit de modul în care autoritățile locale au repartizat pășunile.

În contextul concurenței internaționale acerbe în domeniul agriculturii, participanții la întâlnire au făcut un apel pentru găsirea de soluții concrete în vederea sprijinirii crescătorilor de animale.

Autoritățile locale ar trebui să fie primele interesate să susțină fermierii din comunitățile lor cu măsuri de sprijin concrete și punerea la dispoziție a spațiilor de pășunat.

Europarlamentarul Laurențiu Rebega este susținut de crescătorii de animale acestuia urmând a-i fi înmânată o petiție ce va fi depusă și susținută la nivelul autorităților europene.”, precizează conducerea Partidului Forța Națională Argeș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.