Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a avut astăzi o nouă întâlnire cu reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, la Consiliul Județean Argeș.

Cu acest prilej au avut loc şi discuții tehnice, legate de tronsonul 5 al autostrăzii Pitești – Sibiu, aflat pe teritoriul județului Argeș, dar și drumul expres Pitești – Craiova.

„Periodic sunt discuții tehnice punctuale, care pregătesc organizarea de șantier în vederea demarării lucrărilor, respectiv planuri de urbanism general, planuri de urbanism zonal, exproprieri, situații tehnice punctuale care privesc traversarea celor două infrastructuri rutiere din județul Argeș, absolut obligatorii și care puteau fi făcute anterior. Fără aceste clarificări, nici o construcție rutieră nu poate demara.”, a precizat preşedintele CJ Dan Manu.

De asemenea la nivel înalt au avut loc, tot astăzi, şi discuţii între premierul Mihai Tudose şi ministrul Transporturilor, în lista conferinţei de presă apărând şi proiectele ce se doresc a se realiza în Argeş privind infrastructura rutieră.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.