La finalul lunii aprilie 2017, poliţiştii argeşeni au ajuns la finalul cercetărilor într-un dosar de fals intelectual, uz de fals şi folosirea armelor fără drept, precum şi de braconaj.

„Cercetări finalizate de polițiști. Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au finalizat cercetările într-un dosar întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals intelectual, uz de fals, uz de armă fără drept în formă continuată, braconaj cinegetic în formă continuată, braconaj cinegetic, și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Din cercetări polițiștii au stabilit că B.G., de 48 de ani, din Curtea de Argeș, Z.V.I., de 36 de ani, Curtea de Argeș, B.V., de 49 de ani, din comuna Albeștii de Argeș, B.Ș.I.M., de 52 de ani, din comuna Corbeni, O.S.M., de 36 de ani, din Curtea de Argeș și G.A., de 39 de ani, din comuna Corbeni, în perioada octombrie 2015 – ianuarie 2016 ar fi braconat mai multe exemplare de porc mistreț de pe un fond cinegetic aflat în administrarea A.J.V.P.S. Argeș. De asemenea persoanele completau necorespunzător autorizațiile de vânătoare.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate de polițiști în luna ianuarie 2016 la domiciliile bărbaților au fost ridicate mai multe trofee de animale, muniție, precum și carne de vânat.
Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de întocmire a rechizitoriului şi sesizarea instanţei de judecată competentă.”, precizează IPJ Argeş.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.