Din lipsă de cvorum 5 consilii locale nu au fost constituite

În perioada 22 – 25 iunie a.c. Instituţia Prefectului – judeţ Argeş a convocat în şedinţa de cl (4)constituire Consiliul Judeţean şi consiliile locale din cele 102 localităţi argeşene.

Consiliul Judeţean şi consiliile locale s-au constituit din prima şedinţă cu excepţia celor din comunele: Bradu, Poiana Lacului, Albeştii de Argeş, Căldăraru şi Valea Danului.

„În cazul celor 5 consilii locale am procedat la o nouă convocare pentru şedinţa de constituire, astfel: Căldăraru – duminică, 26 iunie, când a şi fost constituit, urmând ca Albeştii de Argeş şi Poiana Lacului să fie convocate pentru, astăzi, 27 iunie, iar Bradu şi Valea Danului pentru 29 iunie.

În situaţia în care acestea nu vor avea cvorum de 2/3 din numărul de consilieri şi de această dată, urmează o a treia convocare, iar în situaţia în care nici de această dată consilierii locali nu vor fi prezenţi pentru a asigura cvorumul necesar, acelor dintre aceştia care au absentat nemotivat le va fi invalidată alegerea pe listă, urmând ca locul acestora să fie preluat de supleanţii de pe listele formaţiunilor politice pentru care au candidat.”, precizează Prefectura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.