Sute de jandarmi au luat cu asalt Centrul Piteştiului, pentru a marca aşa cum se cuvine Ziua Jandarmeriei Române.

Luni, 03 martie 2017 s-au împlinit 167 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.
Cu această ocazie, şi Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeş a organizat mai multe manifestări publice în Piaţa „Vasile Milea”, din Piteşti.

În sala mare de şedinţe a Consiliului Județean Argeș a avut loc ceremonia de avansare în grad a mai multor jandarmi argeșeni, iar conducerea CJ a primit o diplomă din partea Jandarmeriei Argeș pentru buna colaborarea dintre cele două instituții.
În Piața „Vasile Milea”, jandarmii argeșeni au efectuat mai multe exerciții demonstrative ce au reprezentat un real spectacol pentru toţi cei prezenţi.

Jandarmii s-au luptat între ei, au eliberat ostatici folosind focuri de armă, s-au folosit în urmăriri de colegii patrupezi. Au coborât în rapel de pe clădirea Palatului Administrativ, în exclamaţiile de uimire şi aplauzele celor mici.

De asemenea, tot în Piața Centrală a municipiului Pitești, a fost organizată şi o expoziție de tehnică şi autovehicule aflate în dotarea Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeş.

La nivel naţional, au avut loc mai multe manifestări printre care şi cea de acordare a distincţiilor şi decoraţiilor pentru merite deosebite.

Sursa foto Jandarmeria Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.