Miercuri, 31 mai  a.c., cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, copii din Argeș au avut ocazia să vadă și să afle informații legate de activitatea Consiliului Județean Argeș. Încă de la ora 09.00, președinte C.J. Argeș, Dan Manu, și vicepreședinte Ion Mînzînă au fost gazdele micuților argeșeni, care au văzut cum arată birourile conducerii Consiliului Județean Argeș, dar și ce presupune o funcție de conducere la nivelul C.J. Argeș.

Primii vizitatori au fost Ioana, Cristian și Nicolae, de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sfânta Filofteia” (D.G.A.S.P.C. Argeș), din Ștefănești. A urmat Ioana, o fetiță în vârstă de 9 ani, elevă în clasa a III-a la Școala „Mihai Eminescu” din Pitești, care a dorit să-l cunoască pe președintele Consiliului Județean Argeș și a aflat astfel că în Argeș avem 35 de consilieri județeni, că se întrunește cel puțin o dată pe lună, că aprobă hotărâri, hotărâri pe care executivul C.J. Argeș trebuie să le pună în aplicare. Cel mai mic vizitator a fost Denis, în vârstă de 7 ani, elev în clasa pregătitoare la Școala „Mircea cel Bătrân” din Pitești care și-a luat rolul de președinte în serios și a venit îmbrăcat ca un președinte de Consiliul Județean, cu costum și cravată. Ca și președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, și Denis vrea să devină medic.

„1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi copiii, de a le oferi iubirea şi aprecierea noastră. Cu acest prilej și administrația județului Argeș a pregătit mai multe surprize unde sunt așteptați să participe toți copiii din județul Argeș. Le urez “La mulţi ani” tuturor copiilor si de asemenea tuturor părinților!” – Dan Manu, președinte C.J. Argeș.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.