Miercuri, 29 martie, la Căteasca a avut loc inaugurarea oficială a noii fabrici de componente auto a companiei franceze Faurecia, eveniment la care a participat și conducerea Consiliului Județean Argeș, respectiv președintele Dan Manu și vicepreședinții Simona Brătulescu și Ion Mînzînă, alături de reprezentanții autorităților și instituțiilor publice locale și reprezențanții Guvernului – Anca Magdalena Chiser, Secretar de Stat în Ministreul Economiei și Cristian Dima, Secretar de Stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Obiectivul face parte din divizia Faurecia Interior Systems, investiția ridicându-se la 8 milioane de euro, fiind una dintre cele mai moderne fabrici ale grupului, cu o suprafață totală de 14.000 mp și un număr de 370 de angajați în prezent. Aici se vor realiza componente pentru planșa de bord, panouri de ușă și consolă centrală, pentru producători mondială din industria auto, tehnologiile utilizate fiind de ultimă generație.

„Salutăm prezența pe piața economică argeșeană a companiei Faurecia, care, în acest fel contribuie la dezvoltarea ecomonică și industrială a județului nostru, la crearea de noi locuri de muncă. Ca reprezentant al Consiliului Județean Argeș, îi asigurăm de tot sprijinul și infrastructura necesară, astfel încât județul Argeș să fie un județ în continuă dezvoltare, atractiv pentru investitori, puternic atât din punct de vedere economic, dar și social.” – președintele Dan Manu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.