CJ pune la dispoziţie transport gratuit pentru piteştenii ce doresc să fie prezenţi la „Ziua Fiilor și Fiicelor Argeșului și Muscelului”

Sâmbătă, 03 septembrie, la Muzeul Goleşti va avea loc cea de-a X-a ediţie a „Zilei Fiilor și Fiicelor Argeșului și Muscelului”.

O întreagă zi de sărbătoare la care sunt invitate să participe numeroase personalităţiconacul golesti argeşene şi muscelene. Lista fiind, de asemenea, deschisă tuturor celor ce doresc să aibă parte de voie bună şi distracţie. Fapt pentru care Consiliul Judeţean Argeş va pune la dispoziţie transportul gratuit printr-un autocar şi două microbuze ce vor efectua curse în funcţie de solicitări, cu plecarea din parcarea instituţiei.

  • Plecare – din parcarea C.J. Argeș: ora 09.00, 09.30; 10.00; 10.30; 11.00
  • Întoarcere – de la Muzeul Golești – ora 14.00; 15.00; 16.00.

            La Întâlnirea Fiilor și Fiicelor Argeșului și Muscelului de la Muzeul Golești, au fost invitate să participe, pentru a se promova, și primăriile din județul nostru, în cadrul a 9 standuri reprezentând zonele Argeșului, în Parcul Goleștilor, unde să își expună produsele culinare specifice și folclorul tradițional.

Tot cu acest prilej, vor fi premiați 51 de tineri argeșeni cu rezultate excepționale la învățătură și în domeniul sportiv, precum și cei 14 finaliști ai concursului „Cea mai frumoasă argeșeancă și cel mai frumos argeșean purtători ai costumelor populare de sărbătoare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.