Ciocu` mic! Dacă vreți să faceți imagine copiilor merituoși mergeți la Coteț…, președintele PNL Pitești Mihai Coteț!

Considerând că doar ei își pot face imagine pe seama copiilor și tinerilor de nota 10 din județul Argeș, liberalii piteșteni s-au întrecut pe ei înșiși printr-o postare în care au șters dintr-o fotografie, în mod mai mult decât vizibil, chipurile: primarului municipiului Pitești Cristian Gentea, pe cel al inspectorului școlar general Dumitru Tudosoiu și pe cel al colegului lor de partid inspectorul școlar general adjunct  Cristinel Crețu.

Primul care a sesizat public ”făcătura” liberalilor piteșteni a fost deputatul USR Ionuț Moșteanu care a comentat:

”Ia priviți cele două poze și încercuiți diferențele.

PNL Pitești a postat mai devreme o poză din care i-a “decupat” pe pesediștii Gentea (primarul) și Tudosoiu (inspectorul general).

Ei ar vrea să semnalizeze că de fapt ei nu sunt un PSD mai galben și nu le plac pesediștii decât la guvernare și la împărțit joburi și cașcaval, dar nu mai păcălesc pe nimeni.

De râsul curcilor!”.

În continuare redăm textul postat de PNL Pitești, care a fost completat după postarea făcută de paralmentarul userist cu o remarcă mai halucinantă ca fotografia.

”Elevii de nota 10 ai Argeșului premiați astăzi!

  • 17 elevi din Argeș au fost premiați astăzi pentru obținerea mediei 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat.

Premiile elevilor ( 2000 de lei pentru elevii care au absolvit clasa a VIII- a și 5000 lei pentru cei care au absolvit liceul) au fost acordate de către Ministerul Educației și stabilite prin HG nr.1282/19. X. 2022.

  • Felicitări pentru rezultatele remarcabile, dragi absolvenți și mult succes mai departe!
  • Felicitări părinților care v-au fost aproape și dascălilor care v-au îndrumat!”, se arăta inițial în postarea PNL Pitești.

Postare completată mai apoi cu textul: ”Ar fi fost foarte bine dacă profesorii și directorii din unitățile de învățământ ar fi fost invitați la ceremonie,  însă, cel mai probabil, nu au avut loc de alții care au vrut să transforme electoral munca elevilor.

P.S. Ca să înțeleagă toți “piteștenii de weekend” (recte un deputat) din păcate trebuie să explicăm ironia: adulții din poză au fost șterși pentru că este meritul exclusiv al elevilor și cei mari nu aveau ce să caute. Banii sunt de la Ministerul Educației”. Postare la care nu a uitat să bifeze un ”like” nici președintele PNL Pitești Mihai Coteț. Posibil pentru a ”parafa” gafa organizației pe care o conduce.

Nefiind de trecut cu vederea faptul că postarea liberalilor este tot una politică, pe o pagină virtuală destinată unei formațiuni politice și unde se pare că meritele deosebite ale copiilor sunt estompate vizibil de dorința PNL Pitești de a scoate în evidență faptul că Ministerul Educației a dat banii pentru premieri, de parcă respectivii bani (ce nu acoperă nici pregătirea în particular a unui copil pentru o jumătate de an școlar) au fost dați din propriile buzunare ale ministrului liberal al Educației.

Mai mult, dacă liberalii piteșteni doreau să se laude cu realizările propriului ministru trebuiau să ia legătura cu adjunctul IȘJ Cristinel Crețu, coleg de-al lor, și să-l roage să le pună la dispoziție o fotografie fără ”adulți” pentru a putea face o postare curată fără loc de interpretări posibil cosiderate de ei la fel de grosolane ca și ”retușurile” domniilor lor.

Singura realitate este că toate meritele sunt ale copiilor, ale părinților lor și ale profesorilor care i-au îndrumat și pregătit.

Felicitări vouă, elevilor și studenților, pentru rezultatele obținute și la cât mai multe realizări, pentru că ele nu apartin nici clasei politice, nici vreunui ministru și sunt doar propria voastră carte de vizită pentru viață!

Fotografia originală

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.