În cursul lunii octombrie a.c., Inspectoratul de Poliţie Argeş şi-a mărit parcul auto cu un număr de 24 de autospeciale destinate structurilor de ordine publică și rutieră și o autospecială pentru structura de arest.

Autospecialele au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, „contribuind astfel la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a recepționat un lot de 24 de autospeciale noi, Dacia Logan, care vor fi repartizate structurilor de ordine publică.

De asemenea, structurii de reținere și arest preventiv i-a fost repartizata o autospecială destinată transportului persoanelor reținute, prevăzută cu elemente de siguranță și protecție, atât pentru polițiști, cât și pentru persoanele transportate.

Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de M.A.I. în acest an, achiziție făcută din fondurile proprii. ”, a precizat IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.