Argeşean – traficant de migranţi

Un argeşean a fost săltat de polițiști pentru trafic de migranți. El este acuzat că în vară a ajutat zeci de persoane să treacă fraudulos graniţa dintre Ungaria şi Austria.
Nici nu a fost anunţat faptul că şi în ţara noastră vor fi aduşi migranţi, că pe numele unor români au fost emise mandate de arestare. Un argeşean s-a ales cu mandat internaţional pentru trafic de migranţi.
Pe numele lui Alin Constantin, în vârstă de 28 ani, din localitatea Ţiţeşti- Argeş, autoritățile din Austria au emis un mandat internațional de arestare. Tânărul ar fi ajutat în vara acestui an, 38 de persoane să treacă granița fraudulos dinspre Ungaria spre Austria. Se pare că ar fi vorba despre cetățeni din Siria, Afghanistan şi Bangladesh, pe care îi ducea cu un microbuz, asta urmează să stabilească procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, acolo unde tânărul a fost dus.
După audierile de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti el va ajunge la instanță pentru confirmarea mandatului, după care va fi trimis în Austria.migranti
Autorităţile din Austria au intensificat cercetările după ce au interogat mai multe persoane care au dezvăluit filierele de trafic de migranţi. Asta după ce 71 de persoane au fost găsite decedate într-un camion abandonat pe banda de urgenţă a unei autostrăzi austriece.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.