Cum nici nu s-ar putea altfel, în Argeş, există probleme chiar şi la permise şi înmatriculări. Dintr-o dată, SPCRCIV Argeș nu mai face faţă solicitărilor, fapt pentru care programările pentru obţinerea de numere provizorii, pentru înmatriculări, obţinerea permisului auto şi reînnoirea acestuia au ajuns să fie „aruncate” mai spre toamnă.

Astfel încât, şefii instituţiei au ieşit la vedere cu un comunicat prin care anunţă că cei ce doresc reînnoirea permiselor în regim de urgenţă trebuie să se adreseze direct Bucureştiului, în caz contrar au de aşteptat.

„Având în vedere situația existentă la activitatea de Înmatriculări definitive, provizorii, obținerea și reînnoirea permisului de conducere din cadrul SPCRCIV Argeș vă comunicăm datele de rezervare online pentru următoarele activități:

–           Programare obținere numere provizorii 8 august a.c.;

–           Programare înmatriculări definitive  13 septembrie a.c. ;

–           Programare obținere permis auto proba teoretică 31 august a.c.;

–           Programare obținere permis auto proba practică  12 octombrie a.c. –Pitești și 23, 30 noiembrie a.c. la Câmpulung și Curtea de Argeș;

–           Programare reînnoiri permise auto 26 septembrie a.c. ;

Referitor la posibilitatea reînnoirii de urgență a permiselor de conducere expirate recomandăm posesorilor să se adreseze ghișeelor deschise în București la sediul DRPCIV din str. Pipera nr. 49, unde se află și centrul de producție, urmând ca titularul să primească în aceeași zi permisul reînnoit.

De asemenea recomandăm ca posesorul de permis auto să poarte în permanență alături de permisul auto și dovada programării preschimbării, obținută urmare programării online de pe website-ul www.prefecturaarges.ro.

Precizam că Serviciul județean face eforturi deosebite pentru a onora cât mai multe solicitări din partea cetățenilor, acțiune care în prezent este limitată de posibilitățile tehnice și încadrările de personal.

Problemele deosebite pe linie de reînnoire permise și înmatriculări definitive sau provizorie vor fi analizate cu atenție în vederea soluționării.

Vă mulțumim pentru înțelegerea acordată!”, este comunicatul transmis de Instituţia Prefectului – judeţ Arge, semnat de prefectul Emilian Dragnea şi şeful Serviciului cms. șef Emil Angheloiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.