În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni punctuale, atât independent, cât și în colaborare cu Poliția, în cadrul cărora au acționat pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru această perioadă precum și prevenirea și combaterea altor fapte de natură contravențională sau penală.

Astfel, în ultimele 72 de ore au fost constatate mai multe abateri de la prevederile Legii 55/2020, pentru care au fost aplicate un număr de 75 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.500 lei.

În aceeași perioadă de timp, jandarmii au depistat mai multe societăți comerciale care funcționau cu barul deschis, acest lucru fiind interzis prin H.G. 1090/2021. În toate situațiile, administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional și a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș pentru dispunerea măsurilor suplimentare.

Atragem atenția că acest gen de acțiuni se vor desfășura în perioada următoare în toate localitățile județului, atât independent cât și în cooperare cu alte structuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.