Andrei Florin Mircea: „Invit cetăţenii să iasă la vot!”

Până la această oră s-a înregistrat o prezenţă destul de scăzută a argeşenilor la vot, deMircea Andrei la vot 1 numai 34,46% până la ora 16.00.

Reprezentanţii unicului partid regional din Argeş, cei ai Partidului pentru Argeş şi Muscel, au votat, în echipă, la Biblioteca Judeţeană din Piteşti. Mircea Andrei fiind însoţit la urne şi de Mihai Tudor, Argentina Culcuş, Denisa Catrinu.

,,Am votat pentru schimbare şi pentru a aduce Piteştiul, şi nu în ultimul rând toate localităţile din judeţul Argeş şi din zona Muscel, în rândul celor civilizate. Invit cetăţenii să iasă la vot pentru că, altfel, vor rămâne lucrurile la fel. Este extraordinar de important dacă şi dumneavoastră doriţi ca judeţul nostru să îşi recâștige demnitatea.”, a declarat Andrei Florin Mircea la puţin timp după ce şi-a exprimat democraticul drept de a vota.

,,Am votat cu gândul la viitorul copiilor noştri şi la bunăstare. Am votat pentru o viziune nouă şi pentru schimbare. Îndemn argeşenii să meargă la vot, deoarece aceasta este ziua în care îşi decid viitorul.”, a fost şi declaraţia Argentinei Culcuş.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.