Ambasadorul Republicii Slovenia în România atras de Transfăgărăşan

În această săptămână, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu a primit astăzi vizita Excelențeiambasador Sale Michael Zupančič, ambasadorul Republicii Slovenia în România.

Deși se află de doar un an şi două luni în România, ambasadorul Sloveniei a vizitat până acum de mai multe ori județul Argeș, dar nu în calitate oficială, ci ca simplu turist. Și asta pentru că Excelenţei Sale îi place foarte mult muntele, fiind atras în Argeş de zona Transfăgărășanului.

„Iubesc profund zona Transfăgărășan. Și vă spun acest lucru pentru că asta simt. Pentru mine este ceva normal să merg pe Transfăgărășan, nu este o afirmație diplomatică. Cred că aveți aici cea mai frumoasă zonă montană.”, a spus Excelența Sa.

La rândul său președintele CJ Argeş a precizat că încă de la preluarea mandatului zona de nord a județului și în mod special Transfăgărășanul au reprezentat și reprezintă o prioritate pentru dezvoltarea turismului.

„Nordul județului este o zonă pe care dorim să o dezvoltăm, preponderent turistic. Și pentru a putea face acest lucru, noi, administrația județului, trebuie să ajutăm zona, trebuie să creăm infrastructura necesară. Este inadmisibil ca Transfăgărășanul să fie închis din noiembrie până în iunie. Facem toate eforturile pentru a dezvolta o strategie care să aibă drept rezultat accesul pe Transfăgărășan pe tot timpul anului.”, este ceea ce a declarat președintele Dan Manu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.