Sâmbătă, ministra Justiției și președintă a PNL Arges, Alina Gorghiu a fost alături de europarlamentarul liberal Dan Motreanu la Muzeul Golești din Ștefănești, la Târgul de meșteșuguri și produse tradiționale – ROD CU SPOR, ediția a II-a.
Dan Motreanu este unul dintre europarlamentarii liberali care îi susține cu tărie în Europa pe producătorii român, iar prezenţa la eveniment i-a oferit ocazia de a prelua temele micilor antreprenori argeșeni prezenți la târg.
Prefectul Radu Perianu, președintele PNL Pitești, Mihai Coteț și mulţi alți liberali argeşeni au vizitat standurile expoziției cu vânzare si au cumpărat produse locale. “Noi, liberalii argeșeni îi încurajăm și îi susținem pe micii producători din Argeș și promovăm brandurile locale.
Astăzi, zeci de producători din Argeș dar și din județele învecinate au participat la târgul de meșteșuguri și produse tradiționale cu fructe, legume, cu produse din carne și lactate, de panificație. Nu au lipsit meșterii populari care au oferit vizitatorilor costume populare, ii, opinci, obiecte din lemn sau păpuși artizanale.”, a precizat Alina Gorghiu din calitatea sa de preşedintă a PNL Argeş. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.