UPDATE 22.48 – Pe o rază de aproximativ 100 m fațĂ de locul incendiului, echipajul CBRN a identificat substanțe care pot afecta starea de sănătate a personalului care intervine și s-a impus purtarea aparatelor de respirat cu aer comprimat pentru siguranța lor.
În afara razei de 100 m față de incendiu nu a mai fost identificat pericolul, însă recomandăm populației din zonă să mențină ușile și ferestrele închise.

Sunt angrenate în lichidarea incendiului un total de 20 de autospeciale de stingere cu apă și spumă (15 ISU Argeș, 2 Dâmbovița, 2 Olt, 1 Giurgiu). De asemenea, este și o autoscară de intervenție și salvare de la înălțime, 2 ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj CBRN.

Se intervine cu spumă pentru a întrerupe aportul de oxigen în reacția de ardere.
Au fost aduse butoaie cu spumogen pentru alimentarea liniilor de stingere.

ȘTIREA INIȚIALĂ – În această seară a izbucnit un incediu la o hală, pe drumul 23 din comuna Bradu – Argeș, în zona din spatele Metro. O hală în care, conform declarațiilor prefectului ard subsanțe, erau depozitate deșeuri de natură lichidă și solidă, însă nu se cunoaște cât sunt de periculoase, mai exact ”natura lor”.

Potrivit ISU Argeș este vorba despre un depozit în care sunt depozitați solvenți, iar în sprijinul pompierilor argeșeni au ajuns la fața locului și echipaje de la ISU Dâmbovița – două autospeciale și ISU Olt – o autospeciala.

Din cauza degajărilor mari de fum, s-a transmis și un mesaj RO-ALERT.

Până în acest moment nu s-au identificat victime.

În urmă cu circa o jumătate de oră la locul incendiului se aflau deja 15 autospeciale de stingere cu apa și spumă, 2 ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat, o autospecială de salvare de la înălțime și un echipaj CBRN.

Surse Foto – Video ISU Argeș / Instituția Prefectului Județ Argeș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.