De mâine, 10 mai 2023, Instituţia Prefectului – judeţ Argeş începe să distribuie către primării plicurile care conţin cardurile valorice pentru cuplurile mamă – nou-născut. Beneficiarele vor găsi în plic atât cardul, codul PIN, cât și lista tuturor unităților afiliate care acceptă aceste tipuri de tichete sociale.

“299 de carduri vor ajunge la 60 de primării din județul Argeș pentru a fi distribuite mamelor din categorii defavorizate. Fiecare card va fi alimentar cu 2000 de lei, bani care pot fi folosiți pentru a cumpăra cele necesare copiilor, din magazinele care participă la program.

Începând de mâine, cardurile vor fi preluate de către reprezentanții primăriilor, de la sediul Instituției Prefectului județului Argeș, care le vor da către beneficiari. Fiecare mamă care a fost inclusă în program va primi un plic ce conține cardul, codul PIN, instrucțiunile de folosire și lista magazinelor partenere. Atenție, sumele nu vor fi disponibile imediat! Cardurile vor fi alimentate în momentul în care la Ministerul Fondurilor Europene se va întoarce documentația din care să reiasă că tichetele sunt în posesia beneficiarilor. Important de spus este și faptul că nu vor putea fi retrași bani de pe aceste carduri.”, a anunţat prefectul de Argeş Radu Perianu.

Cel mai probabil, sprijinul oferit de statul român o să ajungă la mamele din Argeş în această lună, în funcţie de cât de operative sunt primăriile în distribuirea lor şi mai ales în întocmirea documentaţiilor care să ducă la folosirea acestora de către bebeficiarele directe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.