În data de 02 mai a.c., la Piteşti va avea loc o manifestare dedicată Zilei Naţionale a Tineretului, sărbătoare ce va fi marcată cu o serie de concursuri sportive, dar şi de o paradă a dansului.

 „Ministerul Tineretului și Sportului, prin Casa de Cultură a Studenților Pitești și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș, Primăria Pitești și Consiliul Local Pitești prin Centrul Cultural Pitești, Inspectoratul Școlar Județean Argeș prin Palatul Copiilor Pitești, Universitatea din Pitești, organizează pe data de 02 Mai, de Ziua Națională a Tineretului, „Caravana Tinereţii”.

Evenimentul este programat între orele 18.00- 20.00, în centrul Pitestiului. De asemenea, de la orele 10.00 la 20.00 este programată Ziua Porţilor Deschise CCS.

Carnavalul stradal  „Caravana Tinereții”  se va desfășura pe traseul Casa de Cultură a Studenților Pitești  – Direcția Județeana pentru Sport și Tineret – Consiliul Județean Argeș  –  Piaţa Primăriei Municipiului Piteşti și va cuprinde o serie de momente cultural – artistice – sportive, schițe de teatru, coregrafii de dans și demonstrații sportive – Zumba în spații nonconvenționale.

Printre participanții la parade, amintim: STARFIX, Andrei Magician, Clubul Latin Street Dance, Trupa de teatru Robertino, Trupa de teatru AD-HOC, Stars Models, Ansamblul de dansuri populare „Muguraș” – Marin Scarlat, cantautorul Tiberiu Hărăguș și o parte a Grupului pe care îl coordonează, Folk „P620”, de la Centrul Cultural Pitești, Kendama – Pitești Squad,  Zumba cu Roxana Copaci, Lică Alexandru ( locul II la Dansez pentru tine ), concurs de shooting în pijamale, soliști, mascote – personaje, activități de jonglerie, de acrobație cu monociclu, demonstrații karate, body panting, face panting şi multe alte surprize. Am pregătit și un concurs inedit pentru cei care vin costumați în pijama, aduc și perna și participă la shooting.

Cine câștigă merge în tabără la mare, în luna iulie. Valoarea premiului  este de peste 1.000 de lei.”, menţionează organizatorii.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.