În data de 21 martie, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș, prin Lucreţiu-Ioan Tudor – Șef Administrație, și Gabriela Ionescu – Șef Administrație Adjunct, a luat parte la o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai Consiliului Director și ai executivului Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș.

Din partea Consiliului Director AOA Argeș au luat parte le discuții  Marian Toma, președinte AOA Argeș,  Savu Dragomir și Larisa Vlăsceanu, membrii ai Consiliului Director. Executivul AOA Argeș a fost reprezentat de Dan Ionescu – președinte executiv și  Alexandru Șerban – director.

Discuțiile au fost concentrate în principal pe următoarele direcții:

– stabilirea de întâlniri semestriale între reprezentanții celor două instituții, în scopul îmbunătățirii colaborării și comunicării dintre acestea.

– punerea la punct a unei proceduri prin care membrii AOA Argeș să poată avea acces la informații cu privire la noutățile din domeniul fiscal, într-un timp cât mai scurt și într-o formă sintetizată.

– s-a evidențiat de către conducerea AOA Argeș necesitatea prerogării termenului pentru casele de marcat digitale.

– reprezentanții AJFP Argeș au subliniat faptul că la nivelul anului 2017 s-a înregistrat o creștere semnificativă a gradului de colectare.

Ulterior acestei prime întâlniri, AOA Argeș a început deja consultările cu firmele membre în vederea pregătirii următoarelor întâlniri.

Această inițiativă vine în susținerea realizării obiectivului principal al AOA Argeș, acela de a susține dezvoltarea durabilă a mediului de afaceri și a parteneriatului public privat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.