Galerie foto de groază dintr-o instituţie de sănătate publică de stat! Focarele de infecţie de sub nasul DSP!

În plină criză a sistemului sanitar din România, lucrurile nu stau deloc bine nici la nivel de Ambulatoriu  de Specialitate Campulung (5)Câmpulung. Mulţi se întreabă de unde pornesc epidemiile, de ce se îmbolnăvesc bebeluşii, sau de ce oamenii mor pe capete pe patul de spital ori la doar câteva ore de la externare? Dar nimeni nu pare să aibă un răspuns, cu atât mai mult să-l caute. Şi cu toate acestea realitatea este cutremurătoare.

În anul 2016, la Câmpulung, într-un dintre instituţiile de sănătate publică este o mizerie de nedescris. Este vorba de Ambulatoriul de Specialitate din municipiul Câmpulung, de chiar zona în care se recoltează probe pentru analizele a mii de câmpulungeni şi musceleni cu diverse probleme de sănătate, printre care sute de copii.

Ca o scurtă descriere, tablourile de pe vremea comunistă, ce stau şi acum pe pereţii crăpaţi şi plini de igrasie, sunt acoperite cu un strat gros de praf. Ce am mai putea spune despre coşul de gunoi… fără fund, cauză din care vată şi pansamente pline de sânge sunt împrăştiate pe culoar! În timp ce şi plantele ornamentale sunt prăfuite, mai bine spus îmbâcsite. Şi cu toate acestea în acea zonă se aşteaptă la cozi interminabile pentru analize medicale, fiind vorba de o instituţie sanitară de stat, ba mai mult totul la numai un pas de birourile în care îşi au activitatea angajaţii Direcţiei de Sănătate Publică.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

2 COMENTARII

  1. Asta este sus la sange unde se fac analize dupa ce ca au program pana la ora 10 sta lumea la coada si ai cheama a doua a treia zi e bataie de joc din spital te trimit in ambulatoriu din ambulatoriu te trimit in spital orasul nostru orasul nimanui

  2. UNDE DRACU SUNTETI ? NU LUATI MASURI ??? CUM ESTE POSIBIL VATA CU SANGE IN AMBULATORIU IN COS DE GUNOI FARA FUND DATI CU EI DE PAMANT SCHIMBATI TOT ATENTIE OAMENI BUNI VA PUTETI INFECTA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.