Forţa Dreptei vot unanim! 14 mai – Ziua Solidarităţii şi Prieteniei dintre România şi Israel, iar 21 aprilie – Ziua Prieteniei dintre România şi Germania

Marţi, Camera Deputaților, în calitate de for decizional, a adoptat două proiecte de legi care prevăd instituirea de zile dedicate prieteniei şi solidarităţii dintre România și Israel, respectiv România și Germania.
“Deputații Forța Dreptei au votat azi pentru Proiectul de Lege privind instituirea zilei de 14 mai ca Ziua Solidarităţii şi Prieteniei dintre România şi Statul Israel. De asemenea, am fost pentru Proiectul de Lege pentru instituirea zilei de 21 aprilie ca Ziua Prieteniei dintre România şi Republica Federală Germania.
Atât eu, cât și colegii mei din Forța Dreptei, am susținut bucuroși cele două proiecte de legi. Astăzi, când se promovează ura, dușmănia, teroarea, cred că prietenia trebuie să reprezinte o dovadă că se poate și altfel. Că există oameni care se pot iubi, care pot colabora. Soluția pentru o relație armonioasă este prietenia dintre țările noastre și îi felicit pe inițiatorii acestor proiecte.”, a declarat vicepreşedintele Forţa Dreptei, deputatul Adrian Miuţescu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.