Update: Persoană decedată Berevoești

”Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul unei femei de 30 de ani.

Inițial, în cursul după-amiezii, a fost solicitat doar un echipaj medical, la o fermă de animale din comuna Berevoești, însă ulterior, personalul medical a solicitat intervenția polițiștilor, având în vedere că a fost constatat decesul persoanei pentru care au fost solicitați.

Persoana era cunoscută cu probleme medicale, iar cu ocazia cercetării, în urma examinării exterioare sumare, nu au rezultat suspiciuni.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cauza decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării autopsiei.”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

În urmă cu puțin timp, la o microfermă din comuna Berevoești, aflată în proprietatea unui preot, a fost găsită decedată o femeie în vârstă de 30 ani. Se pare că tânăra, de fel din Dragoslavele și care stătea în concubinaj cu un berevoeștean, lucra cu ziua pentru a avea grijă de circa 20 de vaci.

Femeia a fost descoperită fără suflare, în grajd, chiar de către proprietarul microfermei.

Polițiștii fac cercetări la fața locului.

Vom reveni cu amănunte.

Foto descriptiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.