Instituția Prefectului – Județ Argeș anunță că elevi ce decid să se vaccineze, bineînțeles cu acordul părinților, vor putea participa fizic la orele de curs în cazul în care se trece la școala online.
”Cu toții ne dorim ca acest an școlar să se desfășoare în condiții cât mai aproape de cele normale și elevii să poată fi prezenți la școală fizic.
Totuși, inevitabil vor apărea cazuri de elevi infectați cu virusul SARS-CoV-2 care vor determina trecerea cursurilor claselor din care fac parte în mod online, cursurile în format fizic urmând a fi suspendate.
Există și o veste bună!
Elevii claselor VII – XIII care sunt vaccinați în schemă completă, cu 10 zile înainte de suspendarea cursurilor în clasa din care fac parte, pot merge în continuare la școală fizic și să participe la cursuri în sistem offline. Aceștia sunt considerați necarantinabili, la fel ca persoanele care se întorc în țară din zone cu risc și dacă sunt vaccinați evită carantina.
Elevii care doresc să se vaccineze sunt rugați să ia legătura cu persoanele din conducerea unităților de învățământ și să le aducă la cunoștință intenția lor. În funcție de numărul de doritori din fiecare școală, vom găsi cea mai bună variantă pentru asigurarea vaccinării tuturor!
Vaccinarea elevilor este opțională și se poate face numai cu acordul părinților!”, este mesajul transmis de către conducerea interimară a Prefecturii Argeș, asigurată de subprefecții Lucian Ionescu și Emanuel Soare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.