Astăzi, miercuri, 21 martie a.c., în sala de şedinţe a Spitalului Județean de Urgență din Piteşti – Argeș, a avut loc o conferința de presă ce a avut ca principal subiect o donație venită din partea Organizației „Salvați Copiii” România.

Secţia de Neonatologie Spitalul Județean de Urgență Pitești a primit din partea Organizaţiei „Salvaţi Copiii” un echipament ultramodern de îngrijire intensivă a nou-născuţilor, respectiv o masă radiantă cu modul de resuscitare pentru salvarea copiilor născuți prematur, în valoare de 16.167 euro.

La conferinţă au participat Gabriela Alexandrescu – Președinte Executiv Organizația „Salvați Copiii” România, Amalia Năstase – Ambasador al campaniei de reducere a mortalității infantile „Salvați Copiii” România, Dumitra Sima – Președinte „Salvați Copiii” – Filiala Argeș, Constantin Dan Manu – președinte Consiliul Judeţean Argeș, Adriana Molfea – manager interimar Spitalul Județean de Urgență Pitești și Dr. Mihaela Vintilă – șef Secție Neonatologie Spitalul Județean de Urgență Pitești.

Aceasta este cea de-a cincea donație pe care Organizația „Salvați Copiii” o face Secției de Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.