Pe strada Cuza Vodă din municipiul Câmpulung a apărut o groapă în carosabil. Mai bine spus o capcană pentru şoferi, ce ar fi putut produce atât pagube materiale, cât şi victime după ce o maşină de gunoi, a societăţii Financiar Urban SRL, a trecut peste o lucrare de canalizare efectuată de SC Edilul CGA SA.

Ce este drept, lucrarea nu a fost finalizată, fapt pentru care în zonă trebuia să existe semnalizare corespunzătoare, însă era astupată cât să ţină autoturisme, ci nu maşini cu gabarit depăşit, umplute până la refuz.

Aşa cum spun locuitorii zonei, sub greutatea unei maşini de gunoi o porţiune din lucrarea acoperită cu un capac din lemn şi nisip a cedat şi s-a creat o groapă, care a fost semnalizată de ei pentru a putea să fie ocolită de şoferi. Însă şi locuitorii au omis să anunţe societatea sau primăria pentru a se interveni la remedierea situaţiei.

Potrivit reprezentanţilor SC Edilul CGA SA acolo s-a lucrat la efectuarea lucrărilor de branşare la reţeaua de canalizare a Bisericii Vişoi şi în respectiva zonă s-a făcut un canal de colectare, lucrarea nefiind finalizată. Sesizaţii fiind, au precizat că vor lua imediat măsuri şi vor semnaliza zona până la terminarea lucrării.

            Totuşi, în momentul incidentului, şoferul maşinii de gunoi trebuia să sesizeze pe cineva că există o gaură în carosabil, mai ales că este vorba de o stradă lăturalnică, folosită îndeosebi de riverani.

PUBLICITATE

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.