Deşi curtată de partide mari, omul de afaceri Mirela Lulea l-a ales pe Mircea Andrei

Partidul pentru Argeş şi Muscel este printre singurele formaţiuni politicePAM electoral care promovează cele mai multe femei la funcţii importante pentru comunitate, precum cele de: primar, consilier local sau consilier judeţean.

Argentina Culcuş, Elena Mateescu, Melania Tarnovetchi, Maria Denisa Catrinu, Mihaela Ivaşcu, Ioana Pircan, Antoanela Enache, sunt doar o infimă parte dintre cele mai importante femei atrase de politica făcută de Mircea Andrei, liderul PAM.

Printre femeile ce au ales să se alăture echipei lui Mircea Andrei se numără şi mai multe femei de afaceri, femei care nu au făcut politică până în prezent şi care au ales, acum, să se implice din dorinţa de a schimba faţa întregului judeţ.

Omul de afaceri câmpulungean, Mirela Lulea este printre femeile ce a intrat recent în Partidul pentru Argeş şi Muscel, deşi în ultimii ani mai multe formaţiuni politice câmpulungene au încercat să o facă membri de partid.

„Am constat că femeile sunt din ce în ce mai mult atrase de politică, însă cele mai multe partide fac politica intersului. În Partidul pentru Argeş şi Muscel o am găsit echipă care face politică pentru oameni, pentru argeşeni şi musceleni. PAM este partidul unde liberbatea de exprimare şi propriile idei sunt luate în considerare. Mă bucur că există un om ca Mircea Andrei, un om al Argeşului şi Muscelului. Singurul om care vrea o schimbare pentru toţi, nu numai aceea a unor grupuri. Sunt sigură că împreună vom face ca lucrurile să se schimbe. De aceea vom lupta pentru a reda judeţul argeşenilor şi muscelenilor. Cred că a venit momentul să se încheie lunga perioadă a intereselor de grup, a paridelor mari unde nu răzbeşti decât prin relaţii, nu prin iniţiativă.”, a declarat Mirela Lulea.

Aşa cum deja ne-a obişnuit, Mircea Andrei pregăteşte şi alte surprize cu privire la implicarea femeii în politică nu doar „de decor”.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.