1 august este Ziua Națională a Salvamont România, este ziua acelor oameni care clipă de clipă, cu pasiune și devotament, au un singur scop: de a salva vieți!

La mulți ani salvatorilor montani!

Salvamontiștii sunt prietenii mei!

Am avut șansa să îi cunosc bine pe unii dintre ei atât ca vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, cât și în calitate de deputat de Argeș.

De-a lungul carierei mele am lucrat îndeaproape cu acești minunați salvatori montani și mă bucur că împreună cu dânșii am reușit să schimbăm și legislația specifică din România prin legea privind câinii salvamontiști, lege al cărei unic inițiator am fost.

Salvamontiștii sunt oameni pe care îi prețuiesc pentru dăruirea lor de a salva vieți, pentru respectul pe care îl au pentru munte, pentru grija pe care o au pentru natură, pentru forța de a-și învinge limitele și pentru dragostea de ascensiune, ascensiune văzută nu precum o competiție, ci ascensiune care învinge gravitația și dăruiește perspectivă.

Pentru acești oameni frumoși care respiră la înălțime, care ating aerul curat și cerul cu mâna dar, mai ales, care nu ezită să-și riște viața pentru a salva alte vieți îmi exprim admirația și susținerea!”, este mesajul transmis de parlamentarul argeșean Simona Bucura Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.