Dănuț Bica- rezultat negativ la testul pentru COVID-19

Domnul deputat PNL, Dănuț Bica a primit rezultatul testului pentru depistarea coronavirusului, care a arătat că este NEGATIV la COVID-19

Domnul deputat, Dănuț Bica a solicitat testarea pentru detectarea coronavirus și după trei zile de autoizolare la domiciliu, a primit rezultatul testului de diagnosticare pentru COVID-19, care a fost negativ. Domnia sa nu a participat la ședința Biroului Permanent Național al PNL, dar a avut o întâlnire la grupul parlamentar cu domnul deputat Lucian Heiuș, care a fost depistat pozitiv.

“Chiar dacă rezultatul a fost negativ am decis că voi rămâne în continuare în autoizolare până la finalul celor două săptămâni impuse de procedurile în vigoare. Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune pe care mi le-ați transmis în aceste zile și vă doresc multă sănătate! Am încredere că vom reuși cu toții, cu ajutorul lui Dumnezeu, să trecem cu bine peste aceste momente dificile!”, a declarat Dănuț Bica.

  Pe această cale, domnul deputat Dănuț Bica face apel la responsabilitate din partea tuturor cetățenilor și a reprezentanților clasei politice, indiferent de partidul din care provin. “Mai mult ca oricând, acum este momentul să dovedim solidaritate și să fim responsabili, în lupta cu această pandemie. Este foarte important să ne informăm doar din surse oficiale, să nu creăm panică inutil și să respectăm regulile transmise de autoritățile statului. Doar împreună vom putea trece peste acest moment grele”, a precizat deputatul liberal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.