Sărbătorim astăzi ziua internațională a democrației! Temei al acestui sistem și al acestei valori stă, în opinia mea, dreptul de a alege și a decide numai împreună: cetățeni și lideri! În proiectul pe care mi-l asum pentru Pitești, voi introduce formatul de guvernare participativă prin accesul comunității la procesul decizional.

Vreau transparență! Eu vreau sa merg cu capul sus pe strada mare, să pot răspunde la orice întrebare și să știe toată lumea – de la mic la mare – ce face Primăria, de ce face și cât costă! Am prevăzut, în această direcție, numeroase măsuri care vor deveni operabile imediat:

  • Întâlniri personale cu oamenii în cartiere;
  • Sondaje online și offline pentru toate deciziile importante;
  • Echipă specială pentru comunicarea pe Facebook;
  • Transparență totală în cheltuirea banilor publici;
  • Investiții axate pe nevoi, prin consultarea permanentă a cetățenilor;
  • Implicarea societății civile, a asociațiilor, a universităților și a mediului de afaceri în stabilirea priorităților, în creionarea bugetului și în abordarea conceptului urban.

Proiectele mele pentru Pitești

Cristian Gentea

OM de cuvânt, PRIMAR de cuvânt

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Argeș – Cod mandatar 21200019 – Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL   

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Argeș – Cod mandatar 21200019 – Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.