Chiar şi-n lipsa parlamentarilor PSD, Guvernul Orban a trecut cu susţinerea a 240 de senatori şi deputaţi!

În ciuda faptului că senatorii şi deputaţii social – democraţi au absentat, astăzi, de la votul din Parlamentul României, Guvernul Orban a primit 240 de voturi de încredere. În condiţiile în care, pentru învestirea noului Guvern liberal, era nevoie de 233 de voturi. Votul a fost secret, exprimat prin bile albe şi negre.

De precizat că, Guvernul Orban a beneficiat de votul mai multor parlamentari PSD și Pro România, care au încălcat ordinele de partid, dar și de votul unor independenți.

„Victorie! Guvernul Ludovic Orban a obținut sprijinul a 240 de senatori și deputați și va depune jurământul în această seară. Epoca sumbră PSDragnea a luat sfârșit.”, este anunţul făcut şi de către deputatul liberal Dănuţ Bica pe pagina sa de Facebook.

 „În campania pentru euroalegeri, PNL a promis românilor că va scăpa țara de guvernarea PSD. Primul pas a fost făcut prin adoptarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Astăzi, prin învestirea Guvernului Ludovic Orban, PNL și-a dus până la capăt angajamentul luat în fața românilor.

Pe termen scurt, Guvernul PNL își propune aprobarea unei rectificări bugetare, asigurarea pregătirii pentru iarnă, nominalizarea noului comisar european, amânarea pensionării magistraților sau elaborarea bugetului pe anul 2020. Obiectivele asumate de Guvernul PNL vizează întărirea democrației, a statului de drept, a ordinii și siguranței publice, asigurarea unei justiții independente. Guvernul PNL își propune eficientizarea activității Guvernului și a administrației, primul pas fiind realizarea unui audit în instituțiile publice.”, este declaraţia oficială a liderilor PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.