UPDATE – Borseta cu suma de bani a fost restituită

În seara zilei de 26 februarie a.c., la sediul Secției nr. 4 Poliție Pitești a fost predată borseta cu suma de bani. Borseta a fost predată de către cele trei tinere cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani.

IPJ Argeş a ţinut să mulţumească atât reprezentanților masa-media, care au dat curs solicitării și au transmis mesajul, precum și persoanelor care s-au implicat în acţiunea de recuperare a borsetei pierdute şi în care se găseau peste 13 mii de euro.

Cunoașteți aceste persoane?

Astăzi, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au fost sesizați de un bărbat de 38 de ani, cu privire la faptul că în jurul orei 15:00, a pierdut o borsetă auto, în care se afla suma de peste 13.000 de euro, în timp ce se afla pe Bld. Frații Golești.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de însușirea bunului găsit.

Din verificările efectuate până la acest moment, polițiștii au stabilit că tinerele din imagine ar putea deține informații în cauză.

Rugăm persoanele care pot da relații cu privire la tinerele care apar în imagini, să contacteze polițiștii Secției 4 Poliție Pitești, la numărul de telefon 0248213799.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.