În ședința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Câmpulung de miercuri, 31.01.2024, a fost ales cel de-al treilea viceprimar din mandatul Elenei Lasconi.

Cu zece din paisprezece voturi valabil exprimate, Adrian Vlădău – USR, cunoscut de câmpulungeni ca „Allin Top”, a devenit viceprimar la propunerea preşedintei URS Câmpulung, primăriţa Elena Lasconi.

Susţinerea a venit din partea consilierilor ce-i sunt colegi de partid şi din partea consilierilor de la POL. Consilierii PNL au votat pentru propunerea lor în persoana lui Ionel State, iar consilierii PSD prezenţi fizic la şedinţă au decis să lase buletinele de vot… nule.

De amintit fiind că înaintea lui Adrian Vlădău, primarul Elena Lasconi a mai avut doi viceprimari: Nicolae Zaharia – PNL şi ConstantinŢurţulea – USR, care au renunţat la funcţie prin demisie. Imediat după ce a fost anunţat rezultatul votului, într-un ropot de aplauze, primul cuvânt i-a aparţinut primăriţei Elena Lasconi, care pur şi simplu a strigat la noul viceprimar: „Bă!!! Când începi? Că nu are cine să-mi semneze nici măcar delegaţiile!”.

Fiind câmpulungean, din Cartierul Mărcuş, Adrian Vlădău are destulă ambiţie să ducă la bun sfârşit mandatul de viceprimar fără a renunţa din ţerţe motive, pentu că din câte se cunoaşte este destul de dificil de lucrat sub directa coordonare a primăriţei, care dincolo de aparenţele de la televiziunile naţionale încă are o atitudine de maidan, aşa cu s-a putut vedea şi în şedinţa de aseară. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.