Bogdan Ivan: Toți românii au dreptul la sănătate, prin Constituție, nu doar funcționarii!

După ce presa a dezvăluit că Ministerul Sănătății vrea să vaccineze întâi angajații din sistemul central de stat și apoi populația, Bogdan Ivan, candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților, a criticat dur Guvernul și a acuzat că se încalcă dreptul românilor la sănătate, drept garantat prin Constituție.

“Toți cetățenii români au dreptul la sănătate garantat prin Constituție, indiferent de vârstă, sex sau ocupație! Funcționarii publici NU sunt mai presus de restul populației! Iar Guvernul nostru a decis că vaccinarea anti coronavirus să se desfășoare în etape, în primul rând urmând să fie imunizate mai multe categorii de bugetari, în timp ce „în ultima etapă va fi vaccinată populația generală”.

Cum să se gândească cineva, vreodată, să vaccineze întâi funcționărimea din ministere și apoi bolnavii de cancer, diabeticii și alte persoane cu boli cronice? Asta deja nu mai ține de politică, e lipsă de bun simț și de omenie.

Vă mai amintiți cum, la începutul pandemiei, când a trebuit să fie votat Guvernul Orban, PNL a decretat să fie testat tot Parlamentul pentru a merge la vot, într-o perioadă în care în țară nu erau mai deloc teste? Ei bine, nici după aproape 10 luni, în care au murit mii de oameni, nu renunță la logica asta cinică.

Pe zi ce trece, Guvernul liberal susținut de PSD devine o amenințare tot mai mare pentru România. Acțiunile lor trebuie să ne mobilizeze să mergem la vot pe 6 decembrie și să-i trimitem acasă!”, a declarat Bogdan Ivan.

REALIZAT DE ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL, LA COMANDA PRO ROMÂNIA ARGEŞ – CMF 11200008

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.