Astăzi, 16.06.2021, și mâine, 17.06.2021, pe râurile din bazinele hidrografice Argeş – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţele: Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu, Teleorman şi Ilfov), se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menţionate, cu posibile depăşiri ale cotelor de apărare.
Vremea se va menține capricioasă în spațiul hidrografic Argeș-Vedea conform atenționării meteorologice cod galben.
Se vor inregistra ploi însemnate cantitativ, instabilitate atmosferică temporar accentuată în zona județelor Argeș, Dâmbovița, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Ilfov si municipiul București.
Astăzi, până la ora 23:00, instabilitate atmosferică se va manifesta local prin averse cu caracter torențial, pe alocuri descărcări electrice și izolat grindină. Cantitățile de apă, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, vor depăși 20…30 l/mp și pe arii restrânse, 40 l/mp.
Vântul va avea temporar intensificări cu viteze în general de 45…55 km/h, iar în zona de munte a județelor Argeș, Dâmbovița și Prahova, la altitudini mari, peste 80…90 km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.