Astăzi, la Topoloveni! Protestatarii anti-Dragnea au fost săltaţi de jandarmi şi duşi la Poliţie!

În această dimineaţă, liderul PSD, Liviu Dragnea, a făcut o vizită în judeţul Argeş, unde la Casa de Cultură a oraşului Topoloveni a avut o întâlnire cu reprezentanţii social – democraţilor. După şedinţă, în program a fost şi vizita la două obiective din domeniul agricol.

În jurul orei 10.30, preşedintele PSD era aşteptat la Topoloveni nu numai de colegii de partid, ci şi de un grup de protestatari paşnici, care au dorit să-şi exprime dezaprobarea faţă de modul în care Liviu Dragnea conduce ţara. Numai că, oamenii care au dorit să-şi arate public nemulţumirea  au fost ridicaţi rapid de jandarmi, chiar în timpul în care încercau să afişeze un banner cu mesajul „Argeşul contează, ţara n-a votat hoţi. Voi nu sunteţi România”.

Materialul video filmat de Rezistenţa TV este extrem de sugestiv cu privire la modul în care jandarmii au acţionat pentru a apăra „democraţia”.

De amintit că şi la Câmpulung, în momentul în care un cetăţean a comentat a fost imediat îndepărtat de jandarmi.

Acţiunile jandarmilor în plină campanie electorală nu arată decât faptul că social – democraţii se tem atât de mult de românii, care nu au carnet de membru al PSD, încât au nevoie de pază şi protecţie. Culmea că, nu privată, ci din banii statului!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.